GEZOND LEVEN

Gezond leven

Wil je leren hoe je gezonder kunt eten?
Wil je leren hoe jouw lichaam werkt?
Wil je meer bewegen?
Wil je sporten, maar heb je weinig geld?

Bij het Leerhuis kun je meer leren over gezond leven. Activiteiten van het Leerhuis zijn gratis voor alle inwoners van Culemborg.


Wandelgroep/beweeggroep

Iedere woensdag van 11.00 tot 12.00 uur kun je in wijkcentrum de Salaamander gratis bewegen. Een vrijwilliger doet leuke sport- en speloefeningen met de deelnemers. Iedereen kan op zijn eigen niveau en tempo meedoen. Aansluitend drinken we gezellig koffie of thee. Bij mooi weer gaat de groep lekker buiten wandelen.


Fietsles voor volwassenen

Heb je nog nooit gefietst? Of kan je al fietsen, maar wil je nog samen oefenen? Schrijf je dan in voor fietsles en leer veilig fietsen in Culemborg. Fietsen geeft vrijheid, je doet mee. Fietsen maakt blij! Theorie en praktijk in 12 lessen. Meld je aan, dan laten we weten wanneer de lessen starten.


Korting bij de sportschool

Wil je sporten, maar heb je te weinig geld om een abonnement te betalen? Misschien kun je gebruik maken van het volwassenenfonds. Volwassenen met een minimuminkomen kunnen hiermee een jaar lang gratis sporten. Wij kunnen je helpen met het doen van een aanvraag. Kom naar het Leerhuis voor meer informatie..

OMGAAN MET GELD

LEER NEDERLANDS 

DIGITALE VAARDIGHEDEN

LEER VRIJWILLIGER WORDEN

OPVOEDING

LEER REKENEN

Leerhuis Culemborg | E-mail: info@leerhuisculemborg.nl | Tel: 06-10 08 71 61

Leerhuis Culemborg
E-mail: info@leerhuisculemborg.nl
Tel: 06-10087161